Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πώς να βγάλω λεφτά με αγοραπωλησίες domain names

αγοραπωλησίες domain names
Το όνομα χώρου (domain name) είναι απλώς μια διεύθυνση ιστοσελίδας (π.χ. pwsnavgalwlefta.gr ή facebook.com). Υπάρχουν πολλές καταλήξεις domain names, μερικές από τις σημαντικότερες είναι .com, .net, .gr, .eu.

Ο καθένας μας έχει την δυνατότητα να αγοράσει ένα όνομα χώρου που επιθυμεί. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένας καταχωρητής domain. Ένας από τους καλύτερους καταχωρητές domain είναι το papaki στο οποίο εγώ προσωπικά έχω ήδη αγορασμένα πάνω από 10 domains. Μπορείτε να συνδεθείτε στο papaki.gr πατώντας εδώ και να κάνετε μια απλά εγγραφή ώστε να μπορείτε να αγοράσετε τα δικά σας ονόματα χώρου. Οι τιμές που έχουν είναι αναλόγως της κατάληξης. Για παράδειγμα ένα domain με κατάληξη .com έχει κόστος κάπου στα 10 ευρώ το χρόνο.

Πώς όμως θα κερδίσετε χρήματα από domain

Για να βγάλετε χρήματα από κάποιο όνομα χώρου πρέπει μόνο να το πουλήσετε. Το δύσκολο κομμάτι αυτής της δουλειάς δεν είναι πως θα το πουλήσετε αλλά είναι να βρείτε ένα πιασάρικο όνομα που θα είναι τόσο καλό ώστε να σας "τρέχουν" οι πιθανή αγοραστές για να τους το πουλήσετε.

Υπάρχουν και ιστοσελίδες που μπορούν να σας βοηθήσουν για την πώληση ονομάτων χώρου. Η μεγαλύτερη από αυτές που μπορώ να σας προτείνω ανεπιφύλακτα είναι: sedo.com, επίσης έχει δημιουργηθεί και από το papaki.gr μια υπηρεσία για πωλήσεις domain η οποία όμως έχει κάποια χρέωση.

Μερικές από τις μεγαλύτερες πωλήσεις domain

Domain Χρονολογία πώλησης Τιμή πώλησης
CarInsurance.com 2010 $49,700,000
Insurance.com 2010 $35,600,000
Sex.com 2010 $13,000,000
Hotels.com 2001 $11,000,000
Z.com 2014 $6,784,000
345.com 2015 $800,000
Earth.com 2005 $800,000
Dollars.com 2008 $789,600
Website.com 2005 $750,000
Christian.com 2009 $600,000

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπάσιμο κωδικών email και τρόποι προστασίας αυτών

Καλησπέρα φίλοι και αναγνώστες του  blog μου, σήμερα θα σας δείξω ένα οδηγό βίντεο με τον οποίο μπορεί κάποιος να μας κλέψει τον κωδικό του email μας όπως επίσης και τρόπους με τους οποίους μπορούμε να προστατευτούμε.
Με αυτό το τρόπο μπορούμε να ανιχνεύσουμε κωδικούς hotmail, windows live και gmail. Στον οδηγό βίντεο σας δείχνω για hotmail που με τον ίδιο τρόπο γίνετε και για τα windows live. 
Για gmail στην επιλογή "Single target" που σας δείχνω στο βίντεο αντί για "pop3.live.com" βάζουμε "smtp.gmail.com", στην "Port" βάζουμε 465, και στο "Protocol" βάζουμε "smtp", επίσης βάζουμε τικ και στην επιλογή "Be verbose", τα άλλα τα κάνουμε όπως και στο βίντεο.
Θα χρειαστούμε  Backtrack ( το backtrack το κατεβάζετε εδώ ή εδώ για torrent ). Το προγραμμάτακι "Hydra-gdk" το οποίο είναι ενσωματωμένο στο backtrack, θα το βρείτε στο μενού => Application-Backtrack-Privilege Escalation- Password Attacks-Online Attacks-…

Πώς να αλλάξω το βελάκι του ποντικιού

Αλλαγή εικόνας κέρσορα στο blog Gadget για να αλλάξετε το κανονικό βελάκι του mouse,παρακάτω θα δούμε πως να το αλλάξουμε,είναι πολύ εύκολος τρόπος.


Εδώ σας έχω μερικά εικονίδια για κέρσορες

Σπάσιμο κωδικών facebook

Πώς μπορεί κάποιος να σας κλέψει τον κωδικό του Facebook (hack facebook). Παρακάτω σας έφτιαξα ένα βίντεο που μου ζητήσατε για το πως σπάμε κωδικούς στο facebook εύκολα. Με ένα απλό τρόπο μπορεί να σας κλέψουν το κωδικό του facebook.
Το βίντεο είναι καθαρά για εκπαιδευτικούς σκοπούς.
Τον οδηγό αυτό κυρίως τον έφτιαξα για αρχάριους, να μπορούν να δουν ένα από τους πολλούς τρόπους που μπορεί κάποιος έμπειρος hacker να κλέψει τον κωδικό τους. Μετά από το βίντεο θα έχετε μια άλφα γνώση και θα μπορείτε να προστατευτείτε.
Τα εργαλεία που θα χρειαστείτε για να το κάνετε και εσείς:http://lefta4klik.blogspot.gr/2012/12/spasimo-kodikon-crack-wep.html

Όποιος έχει απορίες για το πως να σπάσω κωδικό facebook ας αφήσει σχόλιο να το βοηθήσουμε.
Σημείωση: Η τεχνική αυτή δουλεύει όταν οι υπολογιστές βρίσκονται στο ίδιο δίκτυο. 

Πώς σπάμε κωδικούς του φβ - Δείτε τον οδηγό βίντεο


Μπορείτε να δείτε και τον νέο οδηγό όπου γίνετε να σπάσει το facebook χωρίς να χρειαστεί να σταλθεί κάποια διεύθυνση στο θύμα. Δείτε…