Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Απάτη το profitclicking/adclickxpress (λολ Κέρδος μέσω ίντερνετ χαχαχα καλύτερη επένδυση online LOL)


kaliteri ependisi

Παιδιά μην διαβάσετε καν το συγκεκριμένο άρθρο από διάφορες πηγές και από προσωπική εμπειρία το proficlickng το οποίο μάλιστα άλλαξε και όνομα τώρα και έγινε adclickxpress είναι απάτη. Αν θέλετε κάποιο σίγουρο και κυρίως αξιόπιστο τρόπο να κερδίσετε χρήματα από το ίντερνετ δείτε το άρθρο εδώ: http://lefta4klik.blogspot.gr/2012/12/pws-na-vgaleis-lefta.html (μπορείτε να βγάζετε αρκετά ευρώ το μήνα ειδικά αν θέλετε να επενδύστε, το δουλεύω σχεδόν 2 χρόνια)

Ζούμε  στην εποχή της τεχνολογίας και το χρήμα βρίσκετε στο internet παρόλο τις κρίσης δεν επηρεάστηκε.Εκμεταλλευτείτε το και επενδύστε σε αυτό ,μπορείτε να δουλέψετε στο σπίτι η όπου και να βρίσκεστε φτάνει να έχετε υπολογιστή και μια σύνδεση στο ίντερνετ.  

Πάμε να δούμε πως δουλεύει το profitclicking.
Καταρχάς να πούμε ότι πληρώνει εδώ και 3 χρόνια και έχει πάνω από 2.500.000 χρήστες.Δεν απαιτεί εμπειρία και οι γνώσης που πρέπει να έχετε για υπολογιστές και ίντερνετ είναι ελάχιστες.Μπορείτε να κάνετε εγγραφή που είναι εντελώς δωρεάν και το πρόγραμμα θα σας δόση $10 για να ξεκινήσετε και να εξοικειωθείτε με το τρόπο που δουλεύει το σύστημα, όχι ότι είναι κάτι το τρομερό θα σας εξηγήσω τώρα πως δουλεύει και επίσης μαζί με αυτά τα 10$ δώρο μπορείτε να διαφημίσετε κάποιο site εντελώς δωρεάν για 1000 θεάσεις (1000 προβολές στο site μας δωρεάν.. Φανταστικό)
(χαχαχα εντωμεταξύ για να καταλάβετε και τη κοροϊδία είναι αυτά τα 10$ είναι εικονικά :) ψεύτικα δηλαδή και καλά αυτοί λένε ότι σου τα δίνουν και δωρεάν κιόλας χαχαχαχαα)επένδυση στο ίντερνετ

Απάτη παιδιά το profitclicking μην ασχολείστε) Πώς να κερδίσετε λεφτά στο internet με το profitclicking 

  1. Αγοράζουμε διαφημιστικά πακέτα που το κάθε πακέτο κοστίζει $10 στην προκειμένη περίπτωση αν δεν κάνουμε κατάθεση θα μπορούμε να αγοράσουμε 1 πακέτο με τα $10 που μας δίνει το σύστημα δωρεάν κατά την εγγραφή (τα 10 που μας δίνει είναι καθαρά για να μάθουμε το σύστημα δεν μπορούμε να τα εξαργυρώσουμε), τώρα το κάθε πακέτο που έχουμε μας πληρώνει 0,20$ καθημερινές και 0,10$ σαββατοκύριακα για 81 μέρες.Τα λεφτά που καταθέτουμε  τοκίζονται καθημερινά με 2% και 1% τα σαββατοκύριακα,πολύ περισσότερο από κάθε τράπεζα,μετά το τέλος των 81 ημερών  βγάζουμε 150%  (50% κέρδος δεν το βρίσκεις πουθενά αλλού), άρα αν αγοράσουμε 1 πακέτο των 10$ θα κερδίσουμε 15$ μετά τις 81 μέρες αν επενδύσουμε 100 ευρώ στις 81 μέρες θα είμαστε στα 150 ευρώ άρα 50 ευρώ κέρδος κ.ο.κ.  και μπορούμε φυσικά να κάνουμε ανάληψη αυτά τα λεφτά, τα βγάζουμε όποτε θέλουμε χωρίς να κάνουμε κάτι το δύσκολο, απλά πρέπει να βλέπουμε τρεις διαφημίσεις την ημέρα των είκοσι δευτερολέπτων η κάθε μια, σύνολο 1 λεπτό την μέρα, το καλύτερο είναι ότι αν δεν μπορούμε να κάνουμε κάποια μέρα κλικ στις διαφημίσεις κάνουμε για παράδειγμα αντί 3 κλικ 9 κλικ μια μέρα και θα είμαστε καλυμμένη για τις επόμενες 3 μέρες. Με λίγα λόγια όσες περισσότερες διαφημίσεις δούμε αποθηκεύονται για μελλοντική χρήση.
  2. Ο άλλος τρόπος είναι αν εμείς δεν έχουμε να καταθέσουμε κάποιο ποσό η δεν θέλουμε να κάνουμε επένδυση και δεν επιθυμούμε να το πράξουμε  για λόγους δυσπιστίας η απλά δεν θέλουμε. Κάνουμε την δωρεάν εγγραφή αγοράζουμε το ένα πακέτο με τα $10 που μας δίνει το σύστημα δωρεάν  και μπορούμε επίσης να διαφημίσουμε το πρόγραμμα σε διάφορους γνωστούς, συγγενής, φίλους ή στο facebook,twitter σε διάφορα μέσα κοινωνικής δικτυώσεις κ.α.Τι πετυχαίνουμε με αυτό το τρόπο; Βρίσκουμε κόσμο  που ενδεχόμενος να ενδιαφέρονται  να επενδύσουν κάποια λεφτά στο πρόγραμμα και με αυτό το τρόπο εμείς θα κερδίσουμε από την εταιρία το 10% από το κάθε ποσό που θα επενδύσει  κάποιος που στείλαμε εμείς στο site , και 5% κερδίζουμε αν τα άτομα που στείλαμε εμείς γράψουν άλλους.

Καλά Κέρδη και πολλά λεφτά από το internet σε όλους !!!

Σχόλια

  1. gia na paro ta leyta poy kerdizo ti prepi na kano giati den poli ebgala akri poy epsaksa.se eyxaristo ek ton prteron.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάνεις εγγραφή κανονικά συμπληρώνοντας τα στοιχεία σου, κάνεις επιβεβαίωση email και σου δίνει η εταιρεία τα 10$ για να ξεκινήσεις αγοράζοντας ένα πακέτο το οποίο μέσα σε 81 μέρες γίνετε 15 δολάρια. Αν θέλεις κάτι άλλο συγκεκριμένο να σου εξηγήσω πες μου. Για να αγοράσεις πακέτο πατάς πάνω αριστερά το "DASHBOARD" μετά από το αριστερό μενού "BUY AD PACKAGES" Εκεί τώρα σου λέει πόσα πακέτα θέλεις να πάρεις και σου λέει πώς το κάθε πακέτο κοστίζει 10$ εσύ με τα 10 δωρεάν που σου δίνει το σύστημα μπορεί να αγοράσεις 1 πακέτο, άρα βάζεις" 1 " και πατάς "Proceed With My Order"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επίσης μπορείς να διαφημίσεις ένα site που θέλεις με 1000 προβολές με κάθε πακέτο.Να ξέρεις ότι πρέπει να βλέπεις τουλάχιστο 3 διαφημίσεις την μέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. περιέργεια.τώρα το πρόβλημα μου είναι άλλο μετά από 81 μέρες αν υποθέσουμε πος θέλω να πάρο τα 15 δολαρια στην τράπεζα μου πως το κάνω.και επίσης πες μου και την διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσω για να δω κιαλες διαφήμισης.σε ευχάριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάνεις ένα λογαριασμό στο payza και πληρώνεσαι εκεί και από εκεί στο τραπεζικό σου λογαριασμό. Χρειάζεται μόνο 3 διαφημίσεις την μέρα. Για να δεις διαφημίσεις πας στο "dashboard" και κάτω κάτω εκεί που γράφει "MY TRAFFIC STATS" κάτω από αυτό γράφει "view webstie" το πατάς αυτό και βλέπεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. και ένα τελευταίο ακόμη για να στείλω ένα αίτημα όπως έχεις εδώ εσύ το κουμπί που πατάμε και πάμε συστημένη από εσένα αν θέλω να στείλω έναν φίλο να γραφτή και να είναι το mail μου έτοιμο κάτω γραμμένο ώστε να είμαι σίγουρος πως θα γραφτή και θα φαίνεται πως τον σύστησα εγώ τι πρέπει να κάνω?.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στο αριστερό μενού υπάρχει αυτή η φράση "Your IBO Advertising Pages (Referral Links)" πατάς πάνω και σου βγάζει διάφορες σελίδες διαλέγεις πια σου αρέσει και από κάτω της έχει ένα link αυτό το παίρνεις και το στέλνεις σε αυτό που θέλεις να συστήσεις. Αν θέλεις παίρνεις το τελευταίο κάτω κάτω που είναι το προεπιλεγμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γεια σου Παναγιωτη και συγχαρητηρια για το blog.
    Εγω θελω να ρωτησω αν ειναι αξιοπιστο το site σε περιπτωση που καποιος θελει να επενδυση αρκετα χρηματα ας πουμε.
    Επισης μετα τις 81 μερες τι γινεται? απλα τελειωνει η συνδρομη η αλλαζει καποιο ποσοστο?
    Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ευχαριστώ πολύ Sebastian_Momento.
    Από όσα είδα φαίνεται αξιόπιστο όμως πότε δεν ξέρεις τι γίνετε αύριο. Πολλά αξιόπιστα και καλά site κλείσανε.
    Αυτό που σου συνιστώ αν θα επενδύσεις να βάλεις μόνο όσα μπορείς ούτως ώστε και στην περίπτωση που τα χάσεις να μην έχεις πρόβλημα. Σε καμιά περίπτωση μην στερηθείς το φαγητό σου η κάτι άλλο πρώτης ανάγκης για να τα επενδύσεις.
    Μετά τις 81 μέρες έχεις αυτό το κέρδος που αναφέρω. δηλαδή γίνονται τα χρήματα σου κατά 50% περισσότερα. Τα 10 γίνονται 15 ή τα 1000 γίνονται 1500 τα οποία μπορείς να κάνεις ανάληψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θα προτεινες απο την εμπειρια σου στο site και απο οσα εχεις ακουσει για αυτο να επενδυσει καποιος 5000-10000 ας πουμε?
    Οπως ειπες 50% κερδος δεν το βρισκεις πουθενα αλλου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν είχα λεφτά στην πάντα θα έβαζα ένα ποσό γύρω στα 1000-2000 ευρώ να περνούσαν οι 81 μέρες να έκανα ανάληψη τα λεφτά που έβαλα και να συνέχιζα με τα λεφτά του κέρδους μου κάνοντας ανάληψη το 10 με 20% του κέρδους κάθε 81 μέρες ούτως ώστε στο μέλλον αν έκλεινε η εταιρία να μην έχω χάσει λεφτά αλλά να έβγαζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. είτε αγοράσω ένα πακέτο είτε 10 πάλι 3 διαφημίσεις πρέπει να βλέπω την ημέρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. γεια σας και εγω ασχολουμε με ptc cites εχω να σας πρωτεινο
    να γραφτειτε με τα λινκ μου για να εχουμε κερδος και οι δυο

    http://www.neobux.com/m/v/?rh=4A4F484E5448454F
    http://www.probux.com/?r=JOHNTHEO
    http://www.clixsense.com/?4058835
    http://wordlinx.net/?r=440442
    http://www.profibux.com/?ref=JOHNTHEO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτή τη στιγμή το πιο αξιόπιστο site online είναι αυτό: http://www.neobux.com/m/v/?rh=6D64696D
    Με υποστήριξη στην Ελληνική γλώσσα και πολλούς τρόπους να κερδίσεις χρήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. kalispera eimai gramenos stin profitclicking edo kai 1 mina. den exo dei kamia diafimisei gt den mou bgenoun, eno plironome kanonika. Ti exei ginei? mporei kapios na me boithisei?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Παντως αν θελετε να κερδισετε πραγματακα χρηματα..ενας τροπος υπαρχει..το neobux.Tο neobux ειναι ενα ptc site (paid to click) πληρωνεσαι δηλαδη αναλογα με τα κλικ που κανεις σε διαφορες διαφημισεις..
    ψαξτε το λιγο να δειτε..οτι δεν ειναι μουφα..
    http://www.neobux.com/m/v/?rh=636875636B62617274776F736B69
    υπαρχει και ελληνικο φορουμ ρωτηστε τους αν θελετε αν κατα ποσο πληρωνεσαι η οχι..και ποσα εχουν κερδισει μεχρι τωρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΨΑΧΕΙΣ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ?????
    Η ιστοσελιδα αυτη μπορει να σου δωσει αρκετα χρηματα με μονο 5 λεπτα δουλεια τη μερα και χωρις να πληρωσεις τιποτα.Η εγγραφη ειναι δωρεαν.
    Για περισσοτερες πληροφοριες, μπορεις να κοιταξεις εδω.
    http://MegaStoon.Com/?share=26881
    Αν ενδιαφερεσαι λοιπον, κανε εγγραφη εδω
    http://MegaStoon.Com/?share=26881
    ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Παιδιά δείτε κι αυτό! Αν η globalshare λειτουργήσει μιλάμε για μεγάλη ευκαιρία για όλους ..!
    http://hellasgas.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απορίες πλέον θα λύνονται μόνο μέσα στο φόρουμ το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ http://forum.click4money.gr/
Ο λόγος είναι για να μαζεύεται όλο το υλικό εκεί και να μην απαντάμε συνέχεια στα ίδια ερωτήματα

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπάσιμο κωδικών email και τρόποι προστασίας αυτών

Καλησπέρα φίλοι και αναγνώστες του  blog μου, σήμερα θα σας δείξω ένα οδηγό βίντεο με τον οποίο μπορεί κάποιος να μας κλέψει τον κωδικό του email μας όπως επίσης και τρόπους με τους οποίους μπορούμε να προστατευτούμε. Με αυτό το τρόπο μπορούμε να ανιχνεύσουμε  κωδικούς hotmail, windows live και gmail . Στον οδηγό βίντεο σας δείχνω για hotmail που με τον ίδιο τρόπο γίνετε και για τα windows live.  Για gmail στην επιλογή "Single target" που σας δείχνω στο βίντεο αντί για "pop3.live.com" βάζουμε "smtp.gmail.com", στην "Port" βάζουμε 465, και στο "Protocol" βάζουμε "smtp", επίσης βάζουμε τικ και στην επιλογή "Be verbose", τα άλλα τα κάνουμε όπως και στο βίντεο. Θα χρειαστούμε  Backtrack ( το backtrack το κατεβάζετε εδώ ή  εδώ για torrent ). Το προγραμμάτακι "Hydra-gdk" το οποίο είναι ενσωματωμένο στο backtrack, θα το βρείτε στο μενού => Application-Backtrack-Privilege Escalation- Passwo

Σπάσιμο κωδικών facebook

Πώς μπορεί κάποιος να σας κλέψει τον κωδικό του Facebook (hack facebook). Παρακάτω σας έφτιαξα ένα βίντεο που μου ζητήσατε για το πως σπάμε κωδικούς στο facebook εύκολα. Με ένα απλό τρόπο μπορεί να σας κλέψουν το κωδικό του facebook . Το βίντεο είναι καθαρά για εκπαιδευτικούς σκοπούς.   Τον οδηγό αυτό κυρίως τον έφτιαξα για αρχάριους, να μπορούν να δουν ένα από τους πολλούς τρόπους που μπορεί κάποιος έμπειρος hacker να κλέψει τον κωδικό του ς. Μετά από το βίντεο θα έχετε μια άλφα γνώση και θα μπορείτε να προστατευτείτε. Τα εργαλεία που θα χρειαστείτε για να το κάνετε και εσείς :   http://lefta4klik.blogspot.gr/2012/12/spasimo-kodikon-crack-wep.html Όποιος έχει απορίες για το πως να σπάσω κωδικό facebook ας αφήσει σχόλιο να το βοηθήσουμε. Σημείωση : Η τεχνική αυτή δουλεύει όταν οι υπολογιστές βρίσκονται στο ίδιο δίκτυο.  Πώς σπάμε κωδικούς του φβ - Δείτε τον οδηγό βίντεο Μπορείτε να δείτε και τον νέο οδηγό όπου γίνετε να σπάσει το facebook χωρίς να χρειαστεί να σταλ

Εγκατάσταση backtrack στα windows με βοήθεια εικονικής μηχανής

Καλησπέρα φίλοι μου, σήμερα σας έχω φτιάξει το βίντεο που μου ζητήσατε κάποιοι που είχατε δυσκολίες στην εγκατάσταση του  backtrack  σε εικονική μηχανή για να τρέχουνε στα windows. Είναι πάρα πολύ απλό, θα το δείτε στην συνέχεια στο video. Την εικονική μηχανή που έχω και εγώ για να τρέχουνε τα backtrack στα windows:  Κατεβάστε την εδώ . Τα Backtrack τα κατεβάζετε από εδώ . Κατεβάστε την τελευταία έκδοση δηλαδή το backtrack 5 R3. Επίσης σας έχω και μια εναλλακτική λύση εικονικής μηχανής που θα δείτε κάτω από το βίντεο, όπου μπορείτε να δείτε  οδηγίες για να κατεβάσετε και να τρέξετε το backtrack στο virtualbox της oracle. Εγκατάσταση backtrack σε εικονική μηχανή - Δείτε τον οδηγό βίντεο Μπορείτε αν θέλετε να κατεβάσετε την εικονική μηχανή (virtualbox) της oracle που είναι επίσης πολύ καλή και είναι δωρεάν. Κατεβάστε την από εδώ  https://www.virtualbox.org/wiki/Downloads . Όταν κατεβεί το κάνετε εγκατάσταση και δημιουργείτε μια εικονική μηχανή στο virtualbox της