Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Read more στα τελευταία άρθρα του blogger με ένα απλό gadget

Read more
Γεια σε όλους τους bloggers σήμερα θα δούμε ένα όμορφο και απλό στην εφαρμογή gadget το οποίο λειτουργεί σαν το read more (διαβάστε περισσότερα). Αυτό το gadget θα σας εμφανίζει τις τελευταίες αναρτήσεις που δημοσιεύσατε στο blog σας στο οποίο έχετε τη δυνατότητα να το παραμετροποιήσετε για να το φέρετε στα μέτρα του blog σας.

Για να το βάλετε στο blog σας ακολουθήστε τις πιο κάτω οδηγίες:


 • Σύνδεση στο λογαριασμό μας στο blogger.com
 • Από το μενού πάμε στην "Διάταξη" 
 • Προσθήκη gadget στο σημείο που θέλουμε να μπει
 • HTML/JavaScript
 • Επικόλληση και Αποθήκευση του πιο κάτω κώδικα


Σημείωση: στον κώδικα πρέπει να αλλάξετε εκεί που λέει αυτό home_page = "http://lefta4klik.blogspot.com/"; να βάλετε το δικό σας blog στα αυτάκια => "Το url του δικούς σας blog"

Όπως θα δείτε και στο πιο κάτω βίντεο που σας έχω μπορείτε να παραμετροποιήσετε το gadget φέρνοντας το στα μέτρα του δικού σας blog. Θα δείτε ότι μπορείτε να ρυθμίσετε πόσες αναρτήσεις θα εμφανίζει, το πλάτος, το μέγεθος των γραμμάτων, των εικόνων κ.α.
<div id="read-more-lefta4klik"> <script language="JavaScript"> imgr = new Array(); imgr[0] = "http://1.bp.blogspot.com/_u4gySN2ZgqE/SosvnavWq0I/AAAAAAAAArk/yL95WlyTqr0/s400/noimage.png"; imgr[1] = "http://1.bp.blogspot.com/_u4gySN2ZgqE/SosvnavWq0I/AAAAAAAAArk/yL95WlyTqr0/s400/noimage.png"; imgr[2] = "http://1.bp.blogspot.com/_u4gySN2ZgqE/SosvnavWq0I/AAAAAAAAArk/yL95WlyTqr0/s400/noimage.png"; imgr[3] = "http://1.bp.blogspot.com/_u4gySN2ZgqE/SosvnavWq0I/AAAAAAAAArk/yL95WlyTqr0/s400/noimage.png"; imgr[4] = "http://1.bp.blogspot.com/_u4gySN2ZgqE/SosvnavWq0I/AAAAAAAAArk/yL95WlyTqr0/s400/noimage.png"; showRandomImg = true; tablewidth = 600; cellspacing = 8; borderColor = "#ffffff"; bgTD = "#ffffff"; imgwidth = 92; imgheight = 92; fntsize = 13; acolor = "#555"; aBold = true; icon = " "; text = "no"; showPostDate = false; summaryPost = 100; summaryFontsize = 11; summaryColor = "#666"; icon2 = " "; numposts = 7; home_page = "http://lefta4klik.blogspot.com/"; </script> <script src="https://googledrive.com/host/0B3fIJ7nZFI9iMGNydHBxSmZmNGM"></script> </div>


Σχόλια

 1. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΗΣΚΕΙ Η GOOGLE ΕΔΩ !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δεν σε πιάνω φίλε George. Τι εννοείς;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Καλησπέρα...έχω πρόβλημα με το συγκεκριμένο κώδικα...δεν μπορώ να το εφαρμόσω στο blog μου...τι κάνω λάθος...κάνω αντιγραφή-επικόληση και αλλάζω το όνομα του blog όπως λέει αλλά και πάλι δεν γίνετε κάτι...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Καλησπέρα το λινκ του blog σου να το βάλεις ανάμεσα στα αυτάκια εκεί που γράφει home_page =

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ξαφνικά δεν λειτουργεί... Γιατί όμως τι συμβαίνει;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Αφού στο φόρουμ δεν μου απαντάς δεν μου δίνεις σημασία καθόλου... Τι κι αν καίγομαι...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απορίες πλέον θα λύνονται μόνο μέσα στο φόρουμ το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ http://forum.click4money.gr/
Ο λόγος είναι για να μαζεύεται όλο το υλικό εκεί και να μην απαντάμε συνέχεια στα ίδια ερωτήματα

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πώς να αλλάξω το βελάκι του ποντικιού

Αλλαγή εικόνας κέρσορα στο blog Gadget για να αλλάξετε το κανονικό βελάκι του mouse,παρακάτω θα δούμε πως να το αλλάξουμε,είναι πολύ εύκολος τρόπος.


Εδώ σας έχω μερικά εικονίδια για κέρσορες

Θες λεφτά; Γίνε νταντά!

Ξεμείνατε από μετρητά; Τι να κάνετε; Αν σας αρέσουν τα παιδιά η λύση είναι απλή! Πάρτε την θέσης της μαμάς και του μπαμπά.

Υπάρχουν πολλές θέσεις εργασίας μερικής απασχόλησης, βρείτε την ιδανική για εσάς και ξεκινήστε να βγάζετε χρήματα.

Οι babysitters σήμερα κερδίζουν αρκετά χρήματα/ώρα σε σύγκριση με τα σημερινά δεδομένα. Υπάρχουν νταντάδες που βγάζουν μέχρι και 15 ευρώ την ώρα. Όταν η νταντά προσφέρεται να καθίσει την Παρασκευή και το Σάββατο βράδυ για μια έξοδο των γονέων. Οι γονείς θα είναι σε πάρα πολύ ευχάριστη θέση να της παραδώσουν τα μετρητά της όταν επιστρέψουν.

Υπάρχουν πολλές αγγελίες εργασίας που μπορείτε να ψάξετε. Μια καλή σελίδα που μπορείτε να βρείτε την εργασία που θέλετε ως νταντά ανάλογα και με την περιοχή είναι αυτή: http://www.careerjet.gr/ntanta

Σπάσιμο κωδικών email και τρόποι προστασίας αυτών

Καλησπέρα φίλοι και αναγνώστες του  blog μου, σήμερα θα σας δείξω ένα οδηγό βίντεο με τον οποίο μπορεί κάποιος να μας κλέψει τον κωδικό του email μας όπως επίσης και τρόπους με τους οποίους μπορούμε να προστατευτούμε.
Με αυτό το τρόπο μπορούμε να ανιχνεύσουμε κωδικούς hotmail, windows live και gmail. Στον οδηγό βίντεο σας δείχνω για hotmail που με τον ίδιο τρόπο γίνετε και για τα windows live. 
Για gmail στην επιλογή "Single target" που σας δείχνω στο βίντεο αντί για "pop3.live.com" βάζουμε "smtp.gmail.com", στην "Port" βάζουμε 465, και στο "Protocol" βάζουμε "smtp", επίσης βάζουμε τικ και στην επιλογή "Be verbose", τα άλλα τα κάνουμε όπως και στο βίντεο.
Θα χρειαστούμε  Backtrack ( το backtrack το κατεβάζετε εδώ ή εδώ για torrent ). Το προγραμμάτακι "Hydra-gdk" το οποίο είναι ενσωματωμένο στο backtrack, θα το βρείτε στο μενού => Application-Backtrack-Privilege Escalation- Password Attacks-Online Attacks-…