Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

HTML Code converter - parser code (adsense)

parser code
Η HTML έχει ειδική μεταχείριση για κάποιους χαρακτήρες, όπως < και >. Έχοντας αυτούς τους χαρακτήρες μέσα στην html πιθανότατα να σας βγάζει κάποια περίεργα κείμενα και γενικά δε θα βλέπετε αυτό που θέλετε να δείτε.

Σας έχω ένα εργαλείο πιο κάτω που θα καθαρίσει αυτούς τους χαρακτήρες. Απλά κάνει μια σάρωση του κειμένου και όπου βρίσκει τους ειδικούς χαρακτήρες τους αντικαταστεί με ένα άλλο κώδικα που μπορούν οι browsers να το ερμηνεύσουν κανονικά ως σωστό σύμβολο. Για παράδειγμα, ο χαρακτήρας > μετατρέπετε σε &gt;

Αυτό το εργαλείο μετατρέπει αυτόματα το javascript κώδικα διαφήμισης στη σωστή μορφή, ώστε να μπορείτε να το ενσωματώσετε απευθείας στο νέο xml Blogger πρότυπό σας. Είναι ιδανικό για τη μετατροπή του AdSense, AdBrite, Chitika ή οποιοδήποτε άλλο javascript κώδικα διαφήμισης που μπορεί να έχετε.

Eπικολλήστε τον κώδικα σας στο πιο κάτω πλαίσιο και πατήστε "Μετατροπή"

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θες λεφτά; Γίνε νταντά!

Ξεμείνατε από μετρητά; Τι να κάνετε; Αν σας αρέσουν τα παιδιά η λύση είναι απλή! Πάρτε την θέσης της μαμάς και του μπαμπά.

Υπάρχουν πολλές θέσεις εργασίας μερικής απασχόλησης, βρείτε την ιδανική για εσάς και ξεκινήστε να βγάζετε χρήματα.

Οι babysitters σήμερα κερδίζουν αρκετά χρήματα/ώρα σε σύγκριση με τα σημερινά δεδομένα. Υπάρχουν νταντάδες που βγάζουν μέχρι και 15 ευρώ την ώρα. Όταν η νταντά προσφέρεται να καθίσει την Παρασκευή και το Σάββατο βράδυ για μια έξοδο των γονέων. Οι γονείς θα είναι σε πάρα πολύ ευχάριστη θέση να της παραδώσουν τα μετρητά της όταν επιστρέψουν.

Υπάρχουν πολλές αγγελίες εργασίας που μπορείτε να ψάξετε. Μια καλή σελίδα που μπορείτε να βρείτε την εργασία που θέλετε ως νταντά ανάλογα και με την περιοχή είναι αυτή: http://www.careerjet.gr/ntanta

Σπάσιμο κωδικών email και τρόποι προστασίας αυτών

Καλησπέρα φίλοι και αναγνώστες του  blog μου, σήμερα θα σας δείξω ένα οδηγό βίντεο με τον οποίο μπορεί κάποιος να μας κλέψει τον κωδικό του email μας όπως επίσης και τρόπους με τους οποίους μπορούμε να προστατευτούμε.
Με αυτό το τρόπο μπορούμε να ανιχνεύσουμε κωδικούς hotmail, windows live και gmail. Στον οδηγό βίντεο σας δείχνω για hotmail που με τον ίδιο τρόπο γίνετε και για τα windows live. 
Για gmail στην επιλογή "Single target" που σας δείχνω στο βίντεο αντί για "pop3.live.com" βάζουμε "smtp.gmail.com", στην "Port" βάζουμε 465, και στο "Protocol" βάζουμε "smtp", επίσης βάζουμε τικ και στην επιλογή "Be verbose", τα άλλα τα κάνουμε όπως και στο βίντεο.
Θα χρειαστούμε  Backtrack ( το backtrack το κατεβάζετε εδώ ή εδώ για torrent ). Το προγραμμάτακι "Hydra-gdk" το οποίο είναι ενσωματωμένο στο backtrack, θα το βρείτε στο μενού => Application-Backtrack-Privilege Escalation- Password Attacks-Online Attacks-…

Πώς να αλλάξω το βελάκι του ποντικιού

Αλλαγή εικόνας κέρσορα στο blog Gadget για να αλλάξετε το κανονικό βελάκι του mouse,παρακάτω θα δούμε πως να το αλλάξουμε,είναι πολύ εύκολος τρόπος.


Εδώ σας έχω μερικά εικονίδια για κέρσορες