Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Δωρεάν πρόγραμμα για δημιουργία banner εύκολα και γρήγορα (Easy Banner Creator)

δημιουργία μπανερ
Το Easy Banner Creator (Free Edition) μπορεί να δημιουργήσει κινούμενα ή στατικά banners σε ελάχιστο χρόνο, το πιο πάνω κινούμενο banner το έχω φτιάξει μέσα σε 2 λεπτά.

Με τη χρήση του, θα είστε σε θέση να δημιουργήσει το banner που θέλετε με το δικό σας κείμενο και φόντο. Το πρόγραμμα αυτό σας δίνει την επιλογή να διαλέξετε το μέγεθος που θα έχει το μπάνερ, σε pixels για το πλάτος και το ύψος. Ως φόντο μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τρία διαφορετικά στυλ: στερεό χρώμα, διαβάθμιση των χρωμάτων ή μια εικόνα.

Εάν το μέγεθος της εικόνας διαφέρει από το μέγεθος που έχετε επιλέξει για το banner σας, μπορείτε να το ρυθμίσετε επιλέγοντας το πλαίσιο "Stretch". Μπορείτε να συμπεριλάβετε το κείμενο που θέλετε, επιλέγοντας το όνομα της γραμματοσειράς, το μέγεθος, το χρώμα, τα χαρακτηριστικά και το χρώμα και το βάθος της σκιάς κειμένου. Μπορείτε να επιλέξετε την κατεύθυνση στην οποία το κείμενο θα τρέξει μέσα και έξω από το banner, την καθυστέρηση και τα frames του.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θες λεφτά; Γίνε νταντά!

Ξεμείνατε από μετρητά; Τι να κάνετε; Αν σας αρέσουν τα παιδιά η λύση είναι απλή! Πάρτε την θέσης της μαμάς και του μπαμπά.

Υπάρχουν πολλές θέσεις εργασίας μερικής απασχόλησης, βρείτε την ιδανική για εσάς και ξεκινήστε να βγάζετε χρήματα.

Οι babysitters σήμερα κερδίζουν αρκετά χρήματα/ώρα σε σύγκριση με τα σημερινά δεδομένα. Υπάρχουν νταντάδες που βγάζουν μέχρι και 15 ευρώ την ώρα. Όταν η νταντά προσφέρεται να καθίσει την Παρασκευή και το Σάββατο βράδυ για μια έξοδο των γονέων. Οι γονείς θα είναι σε πάρα πολύ ευχάριστη θέση να της παραδώσουν τα μετρητά της όταν επιστρέψουν.

Υπάρχουν πολλές αγγελίες εργασίας που μπορείτε να ψάξετε. Μια καλή σελίδα που μπορείτε να βρείτε την εργασία που θέλετε ως νταντά ανάλογα και με την περιοχή είναι αυτή: http://www.careerjet.gr/ntanta

Σπάσιμο κωδικών email και τρόποι προστασίας αυτών

Καλησπέρα φίλοι και αναγνώστες του  blog μου, σήμερα θα σας δείξω ένα οδηγό βίντεο με τον οποίο μπορεί κάποιος να μας κλέψει τον κωδικό του email μας όπως επίσης και τρόπους με τους οποίους μπορούμε να προστατευτούμε.
Με αυτό το τρόπο μπορούμε να ανιχνεύσουμε κωδικούς hotmail, windows live και gmail. Στον οδηγό βίντεο σας δείχνω για hotmail που με τον ίδιο τρόπο γίνετε και για τα windows live. 
Για gmail στην επιλογή "Single target" που σας δείχνω στο βίντεο αντί για "pop3.live.com" βάζουμε "smtp.gmail.com", στην "Port" βάζουμε 465, και στο "Protocol" βάζουμε "smtp", επίσης βάζουμε τικ και στην επιλογή "Be verbose", τα άλλα τα κάνουμε όπως και στο βίντεο.
Θα χρειαστούμε  Backtrack ( το backtrack το κατεβάζετε εδώ ή εδώ για torrent ). Το προγραμμάτακι "Hydra-gdk" το οποίο είναι ενσωματωμένο στο backtrack, θα το βρείτε στο μενού => Application-Backtrack-Privilege Escalation- Password Attacks-Online Attacks-…

Πώς να αλλάξω το βελάκι του ποντικιού

Αλλαγή εικόνας κέρσορα στο blog Gadget για να αλλάξετε το κανονικό βελάκι του mouse,παρακάτω θα δούμε πως να το αλλάξουμε,είναι πολύ εύκολος τρόπος.


Εδώ σας έχω μερικά εικονίδια για κέρσορες