Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πώς να βγάλω λεφτά από την Google

λεφτά από την Google
Όταν βλέπετε την λέξη Google ίσως να πάει το μυαλό σας σε ένα τεχνικό κομμάτι και να νομίσετε ότι θα είναι δύσκολο να ασχοληθείτε με μια εταιρεία τεχνολογίας. Πόσο μάλλον να κερδίσετε και λεφτά από αυτήν. Αυτό όμως δεν ισχύει.

Η Google παρέχει στους χρήστες της μια διαφημιστική πλατφόρμα που ονομάζεται Google Adsense η οποία είναι πολύ απλή στην χρήση. Αυτή η πλατφόρμα μας παρέχει διαφημίσεις τις οποίες τοποθετούμε στο blog μας ή στην ιστοσελίδα μας και μπορούμε να κερδίσουμε λεφτά από αυτές. Το μόνο λοιπόν που χρειάζεται είναι μια απλή εγγραφή και να έχουμε κάποιο blog ή site. Αν δεν έχετε κάποιο blog ή ιστοσελίδα μην σας ανησυχεί αυτό, μπείτε στο click4money.gr και συγκεκριμένα εδώ και δείτε πώς να φτιάξετε το δικό σας blog μέσα σε 5 λεπτά. Επίσης αν θέλετε να φτιάξετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα ή μια επαγγελματική ιστοσελίδα δείτε εδώ: κατασκευή ιστοσελίδων.

Την ιστοσελίδα της Google Adsense μπορείτε να την βρείτε εδώ: http://www.google.com/adsense/start/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θες λεφτά; Γίνε νταντά!

Ξεμείνατε από μετρητά; Τι να κάνετε; Αν σας αρέσουν τα παιδιά η λύση είναι απλή! Πάρτε την θέσης της μαμάς και του μπαμπά.

Υπάρχουν πολλές θέσεις εργασίας μερικής απασχόλησης, βρείτε την ιδανική για εσάς και ξεκινήστε να βγάζετε χρήματα.

Οι babysitters σήμερα κερδίζουν αρκετά χρήματα/ώρα σε σύγκριση με τα σημερινά δεδομένα. Υπάρχουν νταντάδες που βγάζουν μέχρι και 15 ευρώ την ώρα. Όταν η νταντά προσφέρεται να καθίσει την Παρασκευή και το Σάββατο βράδυ για μια έξοδο των γονέων. Οι γονείς θα είναι σε πάρα πολύ ευχάριστη θέση να της παραδώσουν τα μετρητά της όταν επιστρέψουν.

Υπάρχουν πολλές αγγελίες εργασίας που μπορείτε να ψάξετε. Μια καλή σελίδα που μπορείτε να βρείτε την εργασία που θέλετε ως νταντά ανάλογα και με την περιοχή είναι αυτή: http://www.careerjet.gr/ntanta

Σπάσιμο κωδικών email και τρόποι προστασίας αυτών

Καλησπέρα φίλοι και αναγνώστες του  blog μου, σήμερα θα σας δείξω ένα οδηγό βίντεο με τον οποίο μπορεί κάποιος να μας κλέψει τον κωδικό του email μας όπως επίσης και τρόπους με τους οποίους μπορούμε να προστατευτούμε.
Με αυτό το τρόπο μπορούμε να ανιχνεύσουμε κωδικούς hotmail, windows live και gmail. Στον οδηγό βίντεο σας δείχνω για hotmail που με τον ίδιο τρόπο γίνετε και για τα windows live. 
Για gmail στην επιλογή "Single target" που σας δείχνω στο βίντεο αντί για "pop3.live.com" βάζουμε "smtp.gmail.com", στην "Port" βάζουμε 465, και στο "Protocol" βάζουμε "smtp", επίσης βάζουμε τικ και στην επιλογή "Be verbose", τα άλλα τα κάνουμε όπως και στο βίντεο.
Θα χρειαστούμε  Backtrack ( το backtrack το κατεβάζετε εδώ ή εδώ για torrent ). Το προγραμμάτακι "Hydra-gdk" το οποίο είναι ενσωματωμένο στο backtrack, θα το βρείτε στο μενού => Application-Backtrack-Privilege Escalation- Password Attacks-Online Attacks-…

Πώς να αλλάξω το βελάκι του ποντικιού

Αλλαγή εικόνας κέρσορα στο blog Gadget για να αλλάξετε το κανονικό βελάκι του mouse,παρακάτω θα δούμε πως να το αλλάξουμε,είναι πολύ εύκολος τρόπος.


Εδώ σας έχω μερικά εικονίδια για κέρσορες