Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πώς να πετύχω το ιδανικό Blog

πως να πετύχω το blog μου και να βγάλω λεφτά

Πώς να φτιάξω καλύτερα το blog 

1)Για να πετύχουμε οτιδήποτε στην ζωή μας θα πρέπει να βάζουμε στόχους.
Της περισσότερες φορές, αυτοί που θέλουν να κερδίσουν χρήματα από το blog τους, δεν τα καταφέρνουν γιατί λανθασμένα νομίζουν πως είναι εύκολο και πως σε μικρό χρονικό διάστημα θα καταφέρουν να αυξήσουν  την κυκλοφορία και τη δημοτικότητα του blog τους, και όταν  ανακαλύπτουν ότι η προώθηση του blog τους δεν είναι και τόσο γρήγορη όσο θα ήθελαν  και ο αριθμός των επισκεπτών δεν αυξάνονται με τον ρυθμό με τον οποίο είχαν αρχικά υπολογίσει , οι περισσότεροι τα παρατάνε και  εγκαταλείπουν των αγώνα.
Οι νέοι bloggers συνήθως τα παρατάνε ακριβώς στο σημείο που θέλει λίγη προσπάθειά ακόμη για να ανταμειφθούν.
2) Δευτέρων σχεδόν όλοι οι bloggers κάνουν το ίδιο και το μεγαλύτερο λάθος, ξεκινάνε ένα blog στο οποίο καταβάλουν προσπάθειά χωρίς όμως να έχουνε μακροχρόνιο επιχειρηματικό σχέδιο.
Οπότε πριν ξεκινήσετε την κατασκευή του blog σας σκεφτείτε καλά για ποιους λόγους το φτιάχνετε και τι όφελος θέλετε να έχετε στο μέλλον.
Πρέπει να έχουμε ένα σωστό επιχειρηματικό σχέδιο, θα πρέπει να ξέρουμε γιατί το φτιάχνουμε το blog το τι θα πρέπει να κάνουμε σε αυτό το blog και το τι θέλουμε να πετύχουμε. 
3) Θα πρέπει να καταλάβετε πως ακόμα και το καλύτερο blog του κόσμου να έχετε,θα είναι άχρηστο εάν δεν το επισκέπτεται κάνεις, οπότε είτε το θέλετε είτε όχι θα πρέπει να ασχοληθείτε πάρα μα πάρα πόλη με την προώθησή του blog σας. 
Αφιερώστε αρκετό χρόνο και ημέρες για την προώθηση του blog σας.
4) Μην αντιγράφετε άλλα  blog, να έχετε πάντα το δικό σας στιλ.
5) Πριν δημοσιεύσετε οτιδήποτε στο blog σας να είσαστε σίγουροι πως η πληροφορία αυτή είναι απολύτως σωστή.
Εάν ακολουθείτε αυτά τα 5 βήματά και μετά από 3-4 μήνες δεν έχετε κανένα κέρδος από το blog σας τότε θα πρέπει να κάνετε αλλαγές.
Σας εύχομαι καλή τύχη και καλή επιτυχία !!!

Σχόλια

  1. λεσ να μην αντιγράφουμε αλλα μπλογκ αλλά γενικότερα η google συστήνει να αντεγράφεισ περιεχόμενο και το link του συγγραφέα για να αποκτήσεις περισσότερα κλικς και να ανεβάσεις την επισκεψιμότητα στο Blog. Τελικά τι ισχύει και μέχρι ποιου ορίο αντιγράφει κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ποιος σου είπε ότι η google συστήνει να αντιγράφεις το περιεχόμενο από άλλα blogs;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απορίες πλέον θα λύνονται μόνο μέσα στο φόρουμ το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ http://forum.click4money.gr/
Ο λόγος είναι για να μαζεύεται όλο το υλικό εκεί και να μην απαντάμε συνέχεια στα ίδια ερωτήματα

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θες λεφτά; Γίνε νταντά!

Ξεμείνατε από μετρητά; Τι να κάνετε; Αν σας αρέσουν τα παιδιά η λύση είναι απλή! Πάρτε την θέσης της μαμάς και του μπαμπά.

Υπάρχουν πολλές θέσεις εργασίας μερικής απασχόλησης, βρείτε την ιδανική για εσάς και ξεκινήστε να βγάζετε χρήματα.

Οι babysitters σήμερα κερδίζουν αρκετά χρήματα/ώρα σε σύγκριση με τα σημερινά δεδομένα. Υπάρχουν νταντάδες που βγάζουν μέχρι και 15 ευρώ την ώρα. Όταν η νταντά προσφέρεται να καθίσει την Παρασκευή και το Σάββατο βράδυ για μια έξοδο των γονέων. Οι γονείς θα είναι σε πάρα πολύ ευχάριστη θέση να της παραδώσουν τα μετρητά της όταν επιστρέψουν.

Υπάρχουν πολλές αγγελίες εργασίας που μπορείτε να ψάξετε. Μια καλή σελίδα που μπορείτε να βρείτε την εργασία που θέλετε ως νταντά ανάλογα και με την περιοχή είναι αυτή: http://www.careerjet.gr/ntanta

Σπάσιμο κωδικών email και τρόποι προστασίας αυτών

Καλησπέρα φίλοι και αναγνώστες του  blog μου, σήμερα θα σας δείξω ένα οδηγό βίντεο με τον οποίο μπορεί κάποιος να μας κλέψει τον κωδικό του email μας όπως επίσης και τρόπους με τους οποίους μπορούμε να προστατευτούμε.
Με αυτό το τρόπο μπορούμε να ανιχνεύσουμε κωδικούς hotmail, windows live και gmail. Στον οδηγό βίντεο σας δείχνω για hotmail που με τον ίδιο τρόπο γίνετε και για τα windows live. 
Για gmail στην επιλογή "Single target" που σας δείχνω στο βίντεο αντί για "pop3.live.com" βάζουμε "smtp.gmail.com", στην "Port" βάζουμε 465, και στο "Protocol" βάζουμε "smtp", επίσης βάζουμε τικ και στην επιλογή "Be verbose", τα άλλα τα κάνουμε όπως και στο βίντεο.
Θα χρειαστούμε  Backtrack ( το backtrack το κατεβάζετε εδώ ή εδώ για torrent ). Το προγραμμάτακι "Hydra-gdk" το οποίο είναι ενσωματωμένο στο backtrack, θα το βρείτε στο μενού => Application-Backtrack-Privilege Escalation- Password Attacks-Online Attacks-…

Πώς να αλλάξω το βελάκι του ποντικιού

Αλλαγή εικόνας κέρσορα στο blog Gadget για να αλλάξετε το κανονικό βελάκι του mouse,παρακάτω θα δούμε πως να το αλλάξουμε,είναι πολύ εύκολος τρόπος.


Εδώ σας έχω μερικά εικονίδια για κέρσορες