Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κέρδη στο internet - Συμβουλές για περισσότερα κέρδη στο neobux

ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟ NEOBUX. 

Μην κάνετε εγγραφή. Δεν έχω χρόνο να αναρτήσω τα σχετικά στοιχεία μου αλλά η κατάσταση είναι παρόμοια με το παρακάτω βίντεο που ανάρτησε κάποιος άλλος χρήστης του neobux:
κέρδη στο internet

Παρακάτω σας έχω όλα όσα πρέπει να κάνετε στο neobux. Είναι η καλύτερη σελίδα για κέρδη στο internet και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται για απάτη. Υπάρχουν πολλές χιλιάδες μέλη που το χρησιμοποιούν.

Εκτός από όλα αυτά που θα δείτε υπάρχουν και πολλές πληροφορίες στο φόρουμ της σελίδας όπου υπάρχουν και πολλοί Έλληνες που βοηθάνε όσα μέλη έχουν απορίες. Το φόρουμ μπορείτε να το δείτε πατώντας εδώ: ελληνικό φόρουμ neobux

Στις 8-13 πρώτες μέρες χωρίς επένδυση κερδίζετε 0.60$ 
Με τα 0.60$ θα μπορείτε να πάρετε τους πρώτους 3 σας ρεφεραλ που είναι και οι λιγότεροι που μπορείτε να ενοικιάσετε.

Θέλετε περισσότερα κέρδη χωρίς επένδυση κάντε MiniJobs
Τα MiniJobs είναι μικροδουλειές. Ας πάρουμε για παράδειγμα ένα MiniJob:
MiniJobs

Το συγκεκριμένο MiniJob της εικόνας που βλέπετε πιο πάνω έχει 3960 διαθέσιμα tasks. Με το που κάνετε ένα task στο συγκεκριμένο MiniJob θα σας δώσει 0.04$. Η διάρκεια είναι μόλις μερικά λεπτά, ειδικά αν εξοικειωθείτε θα το τελειώνετε σε ελάχιστο χρόνο. Υπάρχουν minijobs που δίνουν 10 σεντ ή ακόμα περισσότερα. Πώς κάνουμε το συγκεκριμένο MiniJob; Όπως λέει ο τίτλος πρέπει να βρούμε τα ονόματα από τραγούδια και τον χρόνο διάρκειας που απεικονίζονται στο εξώφυλλο ή στο οπισθόφυλλο ενός CD.

Δεν είναι μόνο αυτό μπορείτε να κερδίσετε ακόμα πιο πολλά από τα neopoints
Κάθε φορά που κάνετε κλικ σε μια διαφήμιση εκτός από τα κέρδη της διαφήμισης κερδίζετε και 1 Neopoint. Τα νεοποιντς βοηθάνε να διαχειριστείτε δωρεάν τους ρεφεραλ σας και ακόμα μπορείτε να αναβαθμιστείτε σε  Golden μέλος. Golden μέλος σημαίνει ακόμα πιο πολλά κέρδη.


Εκτός από τους νοιακιαζόμενους referrals υπάρχουν και οι άμεσοι. Οι άμεσοι referalls θα σας βγάζουν κέρδος χωρίς κανένα απολύτως κόστος. Για να αποκτήσετε άμεσους referrals παίρνετε το url που σας δίνει το neobux και το δίνετε σε κάποιο που θέλει να γραφτεί. Το άτομο που θα γραφτεί με αυτό το λινκ γίνετε ένας άμεσος referral σας. Να σημειωθεί ότι πρέπει να είστε εγγεγραμμένος τουλάχιστο 15 μέρες για να δικαιούστε να αποκτήσετε ρεφεραλ.

Κερδίστε ακόμα πιο πολλά
Μπορείτε να κερδίσετε ακόμα περισσότερα λεφτά με τα adprize. Κάθε κλικ σε διαφήμιση που κάνετε δικαιούστε + 3 adprize. Με τα adprize μπορείτε να κερδίσετε μετρητά έως και 50$ ή διάφορα άλλα δώρα όπως golden συνδρομή.

Αν ακόμα δεν έχετε πιστή πατήστε εδώ και δείτε όλες τις ανάληψης που ανεβάζουν τα μέλη στο φόρουμ.

Σχόλια

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Neobux είναι η μεγαλύτερη απάτη οι νοικιασμένοι ρέφερραλ δεν κλικάρουν ποτέ ή κλικάρουν όλοι μια φορά στις 10 μέρες, έχει βέβαια το προτέρημα οτι πληρώνει αμέσως χωρίς προβλήματα αλλά χωρίς τα mini jobs είναι μηδενικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου φίλε μου, αν ασχοληθείς σοβαρά με το neobux θα δεις ότι μπορείς να βγάζεις πολύ καλά λεφτά ανά μήνα, απλά θα χρειαστεί να επενδύσει κάποιος! Εγώ προσωπικά αυτή την στιγμή που είμαι ultimate κερδίσω 70-90$ ανά μήνα (καθαρό κέρδος)

      Διαγραφή
    2. Ίσως να έχει δίκιο επειδή πραγματικά δεν ασχολούμαι στα σοβαρά με το Neobux αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατό να κερδίσεις αν οι ρέφερραλ δεν κλικάρουν, με τα λεφτά μόνο που δίνεις να τους ανανεώνεις συνέχεια τινάζεται η μπάγκα στον αέρα.

      Διαγραφή
    3. Δεν ξέρω να σου απαντήσω για τον δικό σου λογαριασμό στο neobux. μπορώ όμως να σου πως για τον δικό μου. Είμαι ultimate με 1500 νοικιασμένους προστοπαρών (θα ενοικιάζω μέχρι να φτάσω στους 4000 ρεφεραλ), δεν κάνω καθόλου ανακυκλώσεις αλλά τους αφήνω στην αυτόματη ανακύκλωση και έχω μέσο όρο 0.70-0.72.

      Όταν φτάσω στους 4000 μαζί και με τους άμεσους που έχω υπολογίζω ότι θα κερδίζω γύρω στα 300$ το μήνα (με μέσο όρο 0.70 που θα έχω σίγουρα). Τώρα αν έρθει κάτι καλύτερο ακόμα καλύτερα :)

      Διαγραφή
  3. Εγώ έχω μονοψήφιο αριθμό ρέφερραλ με μέσο όρο 1 - 1.5 αλλά τις τελευταίες 5 μέρες δεν έχει κλικάρει κανένας, υποθέτω αν έχεις τόσους πολλούς ρέφερραλ όσο εσύ θα παίρνεις έξτρα χρήματα απο το Neobux αλλά δεν γίνεται τόσο εύκολα να το ρισκάρεις άσε που νομίζω οτι την μεγαλύτερη ζημιά την κάνουν οι Έλληνες του Neobux όποιος συμμετέχει στο Ελληνικό φόρουμ του απαγορεύουν την πρόσβαση χωρίς λόγο δεν νομίζω να φταίνε σε αυτό οι ιδιοκτήτες που δεν καταλαβαίνουν την γλώσσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απορίες πλέον θα λύνονται μόνο μέσα στο φόρουμ το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ http://forum.click4money.gr/
Ο λόγος είναι για να μαζεύεται όλο το υλικό εκεί και να μην απαντάμε συνέχεια στα ίδια ερωτήματα

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπάσιμο κωδικών email και τρόποι προστασίας αυτών

Καλησπέρα φίλοι και αναγνώστες του  blog μου, σήμερα θα σας δείξω ένα οδηγό βίντεο με τον οποίο μπορεί κάποιος να μας κλέψει τον κωδικό του email μας όπως επίσης και τρόπους με τους οποίους μπορούμε να προστατευτούμε. Με αυτό το τρόπο μπορούμε να ανιχνεύσουμε  κωδικούς hotmail, windows live και gmail . Στον οδηγό βίντεο σας δείχνω για hotmail που με τον ίδιο τρόπο γίνετε και για τα windows live.  Για gmail στην επιλογή "Single target" που σας δείχνω στο βίντεο αντί για "pop3.live.com" βάζουμε "smtp.gmail.com", στην "Port" βάζουμε 465, και στο "Protocol" βάζουμε "smtp", επίσης βάζουμε τικ και στην επιλογή "Be verbose", τα άλλα τα κάνουμε όπως και στο βίντεο. Θα χρειαστούμε  Backtrack ( το backtrack το κατεβάζετε εδώ ή  εδώ για torrent ). Το προγραμμάτακι "Hydra-gdk" το οποίο είναι ενσωματωμένο στο backtrack, θα το βρείτε στο μενού => Application-Backtrack-Privilege Escalation- Passwo

Σπάσιμο κωδικών facebook

Πώς μπορεί κάποιος να σας κλέψει τον κωδικό του Facebook (hack facebook). Παρακάτω σας έφτιαξα ένα βίντεο που μου ζητήσατε για το πως σπάμε κωδικούς στο facebook εύκολα. Με ένα απλό τρόπο μπορεί να σας κλέψουν το κωδικό του facebook . Το βίντεο είναι καθαρά για εκπαιδευτικούς σκοπούς.   Τον οδηγό αυτό κυρίως τον έφτιαξα για αρχάριους, να μπορούν να δουν ένα από τους πολλούς τρόπους που μπορεί κάποιος έμπειρος hacker να κλέψει τον κωδικό του ς. Μετά από το βίντεο θα έχετε μια άλφα γνώση και θα μπορείτε να προστατευτείτε. Τα εργαλεία που θα χρειαστείτε για να το κάνετε και εσείς :   http://lefta4klik.blogspot.gr/2012/12/spasimo-kodikon-crack-wep.html Όποιος έχει απορίες για το πως να σπάσω κωδικό facebook ας αφήσει σχόλιο να το βοηθήσουμε. Σημείωση : Η τεχνική αυτή δουλεύει όταν οι υπολογιστές βρίσκονται στο ίδιο δίκτυο.  Πώς σπάμε κωδικούς του φβ - Δείτε τον οδηγό βίντεο Μπορείτε να δείτε και τον νέο οδηγό όπου γίνετε να σπάσει το facebook χωρίς να χρειαστεί να σταλ

Εγκατάσταση backtrack στα windows με βοήθεια εικονικής μηχανής

Καλησπέρα φίλοι μου, σήμερα σας έχω φτιάξει το βίντεο που μου ζητήσατε κάποιοι που είχατε δυσκολίες στην εγκατάσταση του  backtrack  σε εικονική μηχανή για να τρέχουνε στα windows. Είναι πάρα πολύ απλό, θα το δείτε στην συνέχεια στο video. Την εικονική μηχανή που έχω και εγώ για να τρέχουνε τα backtrack στα windows:  Κατεβάστε την εδώ . Τα Backtrack τα κατεβάζετε από εδώ . Κατεβάστε την τελευταία έκδοση δηλαδή το backtrack 5 R3. Επίσης σας έχω και μια εναλλακτική λύση εικονικής μηχανής που θα δείτε κάτω από το βίντεο, όπου μπορείτε να δείτε  οδηγίες για να κατεβάσετε και να τρέξετε το backtrack στο virtualbox της oracle. Εγκατάσταση backtrack σε εικονική μηχανή - Δείτε τον οδηγό βίντεο Μπορείτε αν θέλετε να κατεβάσετε την εικονική μηχανή (virtualbox) της oracle που είναι επίσης πολύ καλή και είναι δωρεάν. Κατεβάστε την από εδώ  https://www.virtualbox.org/wiki/Downloads . Όταν κατεβεί το κάνετε εγκατάσταση και δημιουργείτε μια εικονική μηχανή στο virtualbox της