Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Gadget Αγίου Βασίλη με γιορτινές ευχές


gadget Αγίου Βασίλη

Άγιος Βασίλης στο blog μας

Ένα όμορφο gadget του Αγίου Βασίλη με γιορτινές ευχές που ξετιλίγεται μόλις πατήσουμε πάνω, φαίνεται όπως στη διπλανή εικόνα Δοκιμάστε το!!!

Για να το βάλουμε στο blog μας

  • Σύνδεση στο λογαριασμό μας στο blogger.com
  • Διάταξη 
  • Προσθήκη gadget
  • HTML/JavaScript
  • Επικόλληση και Αποθήκευση του παρακάτω κώδικα

<!--agios-basilis-lefta4klik.blogspot.gr--><style type="text/css"> #daniFX{ position:fixed; top:70px; z-index:+1200; } * html #daniFX{position:relative;} .daniFXtab{ height:250px; width:117px; float:left; cursor:pointer; background:url(' https://lh3.googleusercontent.com/-PXj2jY9r2Zg/Tv4yYLcQVcI/AAAAAAAADBE/FWDHe97yv8k/s227/santa2.gif ') no-repeat; } .daniFXcontent{ float:left; border:2px solid #000000; -moz-border-radius-topleft:0px; -moz-border-radius-topright:0px; -moz-border-radius-bottomleft:0px; -moz-border-radius-bottomright:0px; background:#ffffff; padding:22px; } </style> <script type="text/javascript"> function showHidedaniFX(){ var daniFX = document.getElementById("daniFX"); var w = daniFX.offsetWidth; daniFX.opened ? movedaniFX(0, 40-w) : movedaniFX(40-w, 0); daniFX.opened = !daniFX.opened; } function movedaniFX(x0, xf){ var daniFX = document.getElementById("daniFX"); var dx = Math.abs(x0-xf) > 10 ? 5 : 1; var dir = xf>x0 ? 1 : -1; var x = x0 + dx * dir; daniFX.style.right = x.toString() + "px"; if(x0!=xf){setTimeout("movedaniFX("+x+", "+xf+")", 10);} } </script>
<div id="daniFX"><div class="daniFXtab" onclick="showHidedaniFX()"></div><div class="daniFXcontent"><br/><br/>ΚΑΛΑ<br/> ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ<br/> ΚΑΙ<br/> ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΟ <br/> ΤΟ ΝΕΟ<br/> ΕΤΟΣ<br/><script type="text/javascript"> var daniFX = document.getElementById("daniFX"); daniFX.style.right = (30-daniFX.offsetWidth).toString() + "px"; </script><script type="text/javascript"> var daniFX =
document.getElementById("daniFX"); daniFX.style.right =
(110-daniFX.offsetWidth).toString() + "px"; </script>   <br /></div></div>
Μπορείτε να αλλάξετε το μήνυμα που έχω βάλλει, με ένα δικό σας. Μετά τις γιορτές, μπορείτε να βάλετε ένα οποιοδήποτε μήνυμα, με άλλη εικόνα, ή ένα chat... (ΠΡΟΣΟΧΗ!Ο κώδικας αυτός μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα σε κάποιο άλλο κώδικα με js..στη σελίδα σας.Οι πιθανότητες να αποτύχει είναι πολύ λίγες ...αξίζει όμως τον κόπο να το δοκιμάσετε.

Για όσους δυσκολεύονται έφτιαξα αυτό το βίντεο για το πώς να βάλουμε widget στο blogger μας.Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απορίες πλέον θα λύνονται μόνο μέσα στο φόρουμ το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ http://forum.click4money.gr/
Ο λόγος είναι για να μαζεύεται όλο το υλικό εκεί και να μην απαντάμε συνέχεια στα ίδια ερωτήματα

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θες λεφτά; Γίνε νταντά!

Ξεμείνατε από μετρητά; Τι να κάνετε; Αν σας αρέσουν τα παιδιά η λύση είναι απλή! Πάρτε την θέσης της μαμάς και του μπαμπά.

Υπάρχουν πολλές θέσεις εργασίας μερικής απασχόλησης, βρείτε την ιδανική για εσάς και ξεκινήστε να βγάζετε χρήματα.

Οι babysitters σήμερα κερδίζουν αρκετά χρήματα/ώρα σε σύγκριση με τα σημερινά δεδομένα. Υπάρχουν νταντάδες που βγάζουν μέχρι και 15 ευρώ την ώρα. Όταν η νταντά προσφέρεται να καθίσει την Παρασκευή και το Σάββατο βράδυ για μια έξοδο των γονέων. Οι γονείς θα είναι σε πάρα πολύ ευχάριστη θέση να της παραδώσουν τα μετρητά της όταν επιστρέψουν.

Υπάρχουν πολλές αγγελίες εργασίας που μπορείτε να ψάξετε. Μια καλή σελίδα που μπορείτε να βρείτε την εργασία που θέλετε ως νταντά ανάλογα και με την περιοχή είναι αυτή: http://www.careerjet.gr/ntanta

Σπάσιμο κωδικών email και τρόποι προστασίας αυτών

Καλησπέρα φίλοι και αναγνώστες του  blog μου, σήμερα θα σας δείξω ένα οδηγό βίντεο με τον οποίο μπορεί κάποιος να μας κλέψει τον κωδικό του email μας όπως επίσης και τρόπους με τους οποίους μπορούμε να προστατευτούμε.
Με αυτό το τρόπο μπορούμε να ανιχνεύσουμε κωδικούς hotmail, windows live και gmail. Στον οδηγό βίντεο σας δείχνω για hotmail που με τον ίδιο τρόπο γίνετε και για τα windows live. 
Για gmail στην επιλογή "Single target" που σας δείχνω στο βίντεο αντί για "pop3.live.com" βάζουμε "smtp.gmail.com", στην "Port" βάζουμε 465, και στο "Protocol" βάζουμε "smtp", επίσης βάζουμε τικ και στην επιλογή "Be verbose", τα άλλα τα κάνουμε όπως και στο βίντεο.
Θα χρειαστούμε  Backtrack ( το backtrack το κατεβάζετε εδώ ή εδώ για torrent ). Το προγραμμάτακι "Hydra-gdk" το οποίο είναι ενσωματωμένο στο backtrack, θα το βρείτε στο μενού => Application-Backtrack-Privilege Escalation- Password Attacks-Online Attacks-…

Πώς να αλλάξω το βελάκι του ποντικιού

Αλλαγή εικόνας κέρσορα στο blog Gadget για να αλλάξετε το κανονικό βελάκι του mouse,παρακάτω θα δούμε πως να το αλλάξουμε,είναι πολύ εύκολος τρόπος.


Εδώ σας έχω μερικά εικονίδια για κέρσορες