Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Adobe flash professional cs5 (βασικά πραγματάκια για αρχάριους)

για αρχάριους
Καλησπέρα σε όλους, από σήμερα είπα να ξεκινήσω να σας δείχνω μερικά πραγματάκια στο adobe flash. Το adobe flash professional cs5 είναι ένα πρόγραμμα που παρέχει στους χρήστες ένα πλήρες περιβάλλον όπου μπορούν να δημιουργήσουν ψηφιακό υλικό για την κατασκευή διαδραστικών εφαρμογών και ιστοσελίδων αποτελούμενες από κινούμενα γραφικά, ήχο, βίντεο και κείμενα.

Στο πρώτο βίντεο που θα δείτε πιο κάτω δείχνω τα τελείως βασικά που πρέπει να ξέρεις κάποιος αρχάριους. Στα επόμενα θα δείξουμε πως θα φτιάξουμε ένα αναλογικό ρολόι και διάφορα άλλα ωραία πραγματάκια.

Πιο συγκεκριμένα στο πρώτο βίντεο θα δούμε, α) πως μπορούμε να δημιουργήσουμε το πρώτο μας αρχείο, β) τις διάφορες περιοχές που εμφανίζονται και μερικά εργαλεία, γ) τα επίπεδα (layer) και πως μπορούμε να δημιουργήσουμε ή να διαγράψουμε επίπεδα και να σχεδιάσουμε κάτι σε αυτά. Για να καταλάβετε καλύτερα αυτά που γράφω δείτε το βίντεο:

Σχόλια

  1. Καλημέρα Παναγιώτη!
    Πότε θα ανεβάσεις το βίντεο με την δημιουργία website ,χρησιμοποιώντας το Flash;
    Θα είναι ένα βίντεο με όλα τα κομμάτια, δηλαδή ένα ολοκληρωμένο βίντεο που θα έχει τα πάντα που μπορείς να φτιάξεις σε ένα website ή μόνο μερικά απο αυτά, δηλαδή τα βασικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα, θα είναι μια σειρά από βίντεο όπου θα τα δείξω όλα τα βήματα που χρειάζονται για να γίνει και στο τέλος θα δείξω και πως να το ανεβάσουμε να το βλέπει ο κόσμος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απορίες πλέον θα λύνονται μόνο μέσα στο φόρουμ το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ http://forum.click4money.gr/
Ο λόγος είναι για να μαζεύεται όλο το υλικό εκεί και να μην απαντάμε συνέχεια στα ίδια ερωτήματα

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πώς να αλλάξω το βελάκι του ποντικιού

Αλλαγή εικόνας κέρσορα στο blog Gadget για να αλλάξετε το κανονικό βελάκι του mouse,παρακάτω θα δούμε πως να το αλλάξουμε,είναι πολύ εύκολος τρόπος.


Εδώ σας έχω μερικά εικονίδια για κέρσορες

Σπάσιμο κωδικών facebook

Πώς μπορεί κάποιος να σας κλέψει τον κωδικό του Facebook (hack facebook). Παρακάτω σας έφτιαξα ένα βίντεο που μου ζητήσατε για το πως σπάμε κωδικούς στο facebook εύκολα. Με ένα απλό τρόπο μπορεί να σας κλέψουν το κωδικό του facebook.
Το βίντεο είναι καθαρά για εκπαιδευτικούς σκοπούς.
Τον οδηγό αυτό κυρίως τον έφτιαξα για αρχάριους, να μπορούν να δουν ένα από τους πολλούς τρόπους που μπορεί κάποιος έμπειρος hacker να κλέψει τον κωδικό τους. Μετά από το βίντεο θα έχετε μια άλφα γνώση και θα μπορείτε να προστατευτείτε.
Τα εργαλεία που θα χρειαστείτε για να το κάνετε και εσείς:http://lefta4klik.blogspot.gr/2012/12/spasimo-kodikon-crack-wep.html

Όποιος έχει απορίες για το πως να σπάσω κωδικό facebook ας αφήσει σχόλιο να το βοηθήσουμε.
Σημείωση: Η τεχνική αυτή δουλεύει όταν οι υπολογιστές βρίσκονται στο ίδιο δίκτυο. 

Πώς σπάμε κωδικούς του φβ - Δείτε τον οδηγό βίντεο


Μπορείτε να δείτε και τον νέο οδηγό όπου γίνετε να σπάσει το facebook χωρίς να χρειαστεί να σταλθεί κάποια διεύθυνση στο θύμα. Δείτε…

Σπάσιμο κωδικών email και τρόποι προστασίας αυτών

Καλησπέρα φίλοι και αναγνώστες του  blog μου, σήμερα θα σας δείξω ένα οδηγό βίντεο με τον οποίο μπορεί κάποιος να μας κλέψει τον κωδικό του email μας όπως επίσης και τρόπους με τους οποίους μπορούμε να προστατευτούμε.
Με αυτό το τρόπο μπορούμε να ανιχνεύσουμε κωδικούς hotmail, windows live και gmail. Στον οδηγό βίντεο σας δείχνω για hotmail που με τον ίδιο τρόπο γίνετε και για τα windows live. 
Για gmail στην επιλογή "Single target" που σας δείχνω στο βίντεο αντί για "pop3.live.com" βάζουμε "smtp.gmail.com", στην "Port" βάζουμε 465, και στο "Protocol" βάζουμε "smtp", επίσης βάζουμε τικ και στην επιλογή "Be verbose", τα άλλα τα κάνουμε όπως και στο βίντεο.
Θα χρειαστούμε  Backtrack ( το backtrack το κατεβάζετε εδώ ή εδώ για torrent ). Το προγραμμάτακι "Hydra-gdk" το οποίο είναι ενσωματωμένο στο backtrack, θα το βρείτε στο μενού => Application-Backtrack-Privilege Escalation- Password Attacks-Online Attacks-…