Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα στο blog μας

αντίστροφη μέτρηση Χριστουγέννων
Σήμερα θα δούμε ένα ωραίο javascript που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο αυτές τις μέρες που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα. Δίνει μια άλλη αίσθηση στο blog μας και θυμίζει τις γιορτινές αυτές μέρες.

Το συγκεκριμένο script είναι σαν αυτό που βλέπετε στην διπλανή εικόνα δείχνει δηλαδή, τις μέρες, τις ώρες τα λεπτά και τα δευτερόλεπτα που απομένουν μέχρι τα Χριστούγεννα.

Πως να βάλετε την αντίστροφη μέτρηση Χριστουγέννων στο blogger (Μπορείτε να δείτε και το βίντεο στο τέλος του άρθρου που κάνω αυτή την διαδικασία στην πράξη σε 3 λεπτά):
  1. Σύνδεση στο blogger, επιλογή του blog μας και από το μενού πατάμε "Διάταξη" και στο σημείο που θέλουμε να τοποθετηθεί ο μετρητής πατάμε "Προσθήκη gadget", στο παράθυρο που ανοίγει επιλέγουμε "HTML/JavaScript" και βάζουμε μέσα στο παράθυρο τον πιο κάτω κώδικα:


  2. <div class="sm_counter_cont"> <div class="sm_santa"> </div> <h1> Απομένουν μέχρι τα <center> Χριστούγεννα:</center> </h1> <div class="sm_counter_column"> <div class="sm_column_top" id="xmasdays"> </div> <div class="sm_column_bottom"> Μέρες</div> </div> <div class="sm_counter_column"> <div class="sm_column_top" id="xmashours"> </div> <div class="sm_column_bottom"> Ώρες</div> </div> <div class="sm_counter_column"> <div class="sm_column_top" id="xmasminutes"> </div> <div class="sm_column_bottom"> Λεπτά</div> </div> <div class="sm_counter_column"> <div class="sm_column_top" id="xmasseconds"> </div> <div class="sm_column_bottom"> Δεύτερα</div> </div> </div> <script src='https://googledrive.com/host/0B3fIJ7nZFI9iaWxiX2hCMTI5S0U/' type='text/javascript'/></script>
  3. Αποθηκεύουμε και αν κάνουμε μια προεπισκόπηση θα δούμε ότι εμφανίζονται κάπως σαντανομένα. Για να το φτιάξουμε αυτό πρέπει να προσθέσουμε και τα css του script.
  4. Πατάμε στο πρότυπο και ακολούθως "Επεξεργασία HTML", βάζουμε τον κέρσορα μέσα στον κώδικα του προτύπου και πατάμε Ctrl + F στο παραθυράκι αναζήτησης που εμφανίζει εισάγουμε το keyword </head> όταν το βρούμε βάζουμε ακριβώς από πάνω του την πιο κάτω γραμμή κώδικα:
  5. <link href='https://googledrive.com/host/0B3fIJ7nZFI9iRFlkcEZnR04tR00/' rel='stylesheet' type='text/css'/>
    Δείτε και τον οδηγό βίντεο:

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θες λεφτά; Γίνε νταντά!

Ξεμείνατε από μετρητά; Τι να κάνετε; Αν σας αρέσουν τα παιδιά η λύση είναι απλή! Πάρτε την θέσης της μαμάς και του μπαμπά.

Υπάρχουν πολλές θέσεις εργασίας μερικής απασχόλησης, βρείτε την ιδανική για εσάς και ξεκινήστε να βγάζετε χρήματα.

Οι babysitters σήμερα κερδίζουν αρκετά χρήματα/ώρα σε σύγκριση με τα σημερινά δεδομένα. Υπάρχουν νταντάδες που βγάζουν μέχρι και 15 ευρώ την ώρα. Όταν η νταντά προσφέρεται να καθίσει την Παρασκευή και το Σάββατο βράδυ για μια έξοδο των γονέων. Οι γονείς θα είναι σε πάρα πολύ ευχάριστη θέση να της παραδώσουν τα μετρητά της όταν επιστρέψουν.

Υπάρχουν πολλές αγγελίες εργασίας που μπορείτε να ψάξετε. Μια καλή σελίδα που μπορείτε να βρείτε την εργασία που θέλετε ως νταντά ανάλογα και με την περιοχή είναι αυτή: http://www.careerjet.gr/ntanta

Σπάσιμο κωδικών email και τρόποι προστασίας αυτών

Καλησπέρα φίλοι και αναγνώστες του  blog μου, σήμερα θα σας δείξω ένα οδηγό βίντεο με τον οποίο μπορεί κάποιος να μας κλέψει τον κωδικό του email μας όπως επίσης και τρόπους με τους οποίους μπορούμε να προστατευτούμε.
Με αυτό το τρόπο μπορούμε να ανιχνεύσουμε κωδικούς hotmail, windows live και gmail. Στον οδηγό βίντεο σας δείχνω για hotmail που με τον ίδιο τρόπο γίνετε και για τα windows live. 
Για gmail στην επιλογή "Single target" που σας δείχνω στο βίντεο αντί για "pop3.live.com" βάζουμε "smtp.gmail.com", στην "Port" βάζουμε 465, και στο "Protocol" βάζουμε "smtp", επίσης βάζουμε τικ και στην επιλογή "Be verbose", τα άλλα τα κάνουμε όπως και στο βίντεο.
Θα χρειαστούμε  Backtrack ( το backtrack το κατεβάζετε εδώ ή εδώ για torrent ). Το προγραμμάτακι "Hydra-gdk" το οποίο είναι ενσωματωμένο στο backtrack, θα το βρείτε στο μενού => Application-Backtrack-Privilege Escalation- Password Attacks-Online Attacks-…

Πώς να αλλάξω το βελάκι του ποντικιού

Αλλαγή εικόνας κέρσορα στο blog Gadget για να αλλάξετε το κανονικό βελάκι του mouse,παρακάτω θα δούμε πως να το αλλάξουμε,είναι πολύ εύκολος τρόπος.


Εδώ σας έχω μερικά εικονίδια για κέρσορες