Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πώς να βγάλω λεφτά από το affiliate marketing | Facebook-Blogs-Ιστοσελίδες

λεφτά από affiliate marketing
Εάν έχετε μια καλή παρουσία στα social media (facebook) ή ακόμα αν έχετε ένα blog ή μια ιστοσελίδα, μπορείτε να ξεκινήσετε να βγάζετε χρήματα από το affiliate marketing. Αν δεν έχετε κάποιο blog/ιστοσελίδα μην ανησυχείτε. Φτιάξτε ένα μέσα σε 5 λεπτά, δείτε εδώ: πως φτιάχνω blog!

Πώς δουλεύει το affiliate marketing

Θα το πω όσο απλά γίνετε για αυτούς που δεν ξέρουν ώστε να γίνει κατανοητό το πως λειτουργεί. Σκεφτείτε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που θέλει να πουλήσει τα προϊόντα του, για να αυξήσει τις πωλήσεις προωθεί το κατάστημα του σε ένα affiliate network. Σε αυτό το affiliate network μπορούμε εμείς οι απλοί χρήστες να κάνουμε μια εγγραφή και να προωθήσουμε τα προϊόντα που θέλουμε βάζοντας ένα ειδικό σύνδεσμο που θα πάρουμε από το affiliate network. Τα προϊόντα αυτά μπορούμε να τα προωθήσουμε στο facebook ποστάροντας τον ειδικό σύνδεσμο, στο blog μας, στην ιστοσελίδα μας και γενικά όπου μπορούμε να προσελκύσουμε κόσμο. Όταν κάποιος μπει από τον σύνδεσμο και αγοράσει το προϊόν εμείς συνήθως παίρνουμε κάποιο ποσοστό.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι που πληρώνει η κάθε καμπάνια. Κάποιες πληρώνουμε ανά εγγραφή, κάποιες ανά πώληση και πιο σπάνια κάποιες πληρώνουν για κάθε κλικ που γίνετε στο σύνδεσμο.

Τα καλύτερα Ελληνικά affiliate network

Τα πιο μεγάλα affiliate network που μπορείτε να κάνετε εγγραφή ώστε να μπείτε και εσείς στον κόσμο του affiliate marketing είναι τα 3 πιο κάτω:

1.Με διαφορά το μεγαλύτερο affiliate network είναι το: linkwi. Το προτείνω ανεπιφύλακτα - Συμπληρώστε την φόρμα για εγγραφή εδώ linkwi.se
2. Clickbanner
3. Forestview

  Σχόλια

  Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

  Θες λεφτά; Γίνε νταντά!

  Ξεμείνατε από μετρητά; Τι να κάνετε; Αν σας αρέσουν τα παιδιά η λύση είναι απλή! Πάρτε την θέσης της μαμάς και του μπαμπά.

  Υπάρχουν πολλές θέσεις εργασίας μερικής απασχόλησης, βρείτε την ιδανική για εσάς και ξεκινήστε να βγάζετε χρήματα.

  Οι babysitters σήμερα κερδίζουν αρκετά χρήματα/ώρα σε σύγκριση με τα σημερινά δεδομένα. Υπάρχουν νταντάδες που βγάζουν μέχρι και 15 ευρώ την ώρα. Όταν η νταντά προσφέρεται να καθίσει την Παρασκευή και το Σάββατο βράδυ για μια έξοδο των γονέων. Οι γονείς θα είναι σε πάρα πολύ ευχάριστη θέση να της παραδώσουν τα μετρητά της όταν επιστρέψουν.

  Υπάρχουν πολλές αγγελίες εργασίας που μπορείτε να ψάξετε. Μια καλή σελίδα που μπορείτε να βρείτε την εργασία που θέλετε ως νταντά ανάλογα και με την περιοχή είναι αυτή: http://www.careerjet.gr/ntanta

  Πώς να αλλάξω το βελάκι του ποντικιού

  Αλλαγή εικόνας κέρσορα στο blog Gadget για να αλλάξετε το κανονικό βελάκι του mouse,παρακάτω θα δούμε πως να το αλλάξουμε,είναι πολύ εύκολος τρόπος.


  Εδώ σας έχω μερικά εικονίδια για κέρσορες

  Σπάσιμο κωδικών email και τρόποι προστασίας αυτών

  Καλησπέρα φίλοι και αναγνώστες του  blog μου, σήμερα θα σας δείξω ένα οδηγό βίντεο με τον οποίο μπορεί κάποιος να μας κλέψει τον κωδικό του email μας όπως επίσης και τρόπους με τους οποίους μπορούμε να προστατευτούμε.
  Με αυτό το τρόπο μπορούμε να ανιχνεύσουμε κωδικούς hotmail, windows live και gmail. Στον οδηγό βίντεο σας δείχνω για hotmail που με τον ίδιο τρόπο γίνετε και για τα windows live. 
  Για gmail στην επιλογή "Single target" που σας δείχνω στο βίντεο αντί για "pop3.live.com" βάζουμε "smtp.gmail.com", στην "Port" βάζουμε 465, και στο "Protocol" βάζουμε "smtp", επίσης βάζουμε τικ και στην επιλογή "Be verbose", τα άλλα τα κάνουμε όπως και στο βίντεο.
  Θα χρειαστούμε  Backtrack ( το backtrack το κατεβάζετε εδώ ή εδώ για torrent ). Το προγραμμάτακι "Hydra-gdk" το οποίο είναι ενσωματωμένο στο backtrack, θα το βρείτε στο μενού => Application-Backtrack-Privilege Escalation- Password Attacks-Online Attacks-…