Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Χρήματα από Google Adsense


χρήματα μέσω ίντερνετ

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για λεφτά στο διαδίκτυο 

Καλησπέρα σε όλους,σήμερα θα προσθέσουμε το Google Adsense στο blog μας, πρώτα όμως με δυο λογία θα προσπαθήσω να σας εξηγήσω το τι ακριβώς είναι το Google Adsense. 
Λοιπόν, σίγουρα θα έχετε παρατήρησή πως δεξιά και αριστερά στο blog μου υπάρχουν κάποιες διαφημίσεις, κάποιες από αυτές είναι από  affiliate marketing για της οποίες θα μιλήσουμε  στα επόμενα άρθρα  και κάποιες άλλες είναι της Google adsense, όλες οι διαφημίσεις της Google adsense είναι pay per click, αυτό σημαίνει πως όταν ο επισκέπτης μας κάνει ένα κλικ σε κάποια από αυτές της διαφήμισες εμείς κερδίζουμε από 0,10cent έως και 1 ευρώ, το ποσό αυτό εξαρτάται από το θέμα που έχει το blog μας και από το ποσά πληρώνει ο διαφημιζόμενος, 

Ας πάμε τώρα όμως να το ενσωματώσουμε στο blog μας και να μάθουμε με ποιους τρόπους θα περνούμε τα χρήματά μας το τι θα πρέπει να προσέχουμε κτλ. 
Ξεκινάμε λοιπόν πάμε στον πίνακά έλεγχου της ιστοσελίδας μας και επιλέγουμε αύξησή κερδώνπροσαρμογή/προσθήκη διαφημίσεωνεπόμενο, και αφού δεν έχετε λογαριασμό Adsense θα σας ζητηθεί να κάνετέ έγγραφή στο Google adsense πατάτε λοιπόν και κάνετέ έγγραφή. 
  
Προσοχή: κατά την έγγραφή μεγάλη δίνουμε όλα τα πραγματικά μας στοιχεία ,βάζουμε σωστά την διεύθυνσή μας και τον ταχυδρομικό κωδικά καθώς η Google θα σας στήλη έναν κωδικό των οποίο θα χρειαστεί να των καταχωρίστε αργότερα στο Adsense για να μπορέσετε να πληρωθείτε, μαζί με τον κωδικό που θα σας στείλει θα σας δείχνει στα έγγραφά που ακριβώς να βάλετε των κωδικό.  
Η πληρωμές γίνονται είτε μέσο τραπεζικής καταθέσεις που είναι και ο καλύτερος τρόπος είτε μέσο επιταγής που σας στέλνει η Google. 
Προσοχή: εάν επιλέξτε τρόπο πληρωμής τραπεζική κατάθεσή τότε η Google άμεσα θα κάνει μια κατάθεσή στον λογαριασμό που δώσατε και θα σας ζητήσει να του πείτε  ακριβώς το ποσό της κατάθεσής για να επιβεβαίωσή τον λογαριασμό δηλαδή θα πρέπει να καταχωρήσετε το ποσό που σας έστειλε στην σελίδα της Google θα σας στείλουν οδηγίες μέσο μέσω email η θα βγαίνει ένα παραθυράκι στην σελίδα της Google Adsense το οποίο θα σας καθοδηγεί. Λοιπόν αφού τελειώσαμε και με την έγγραφή και μιλήσαμε και για το τι πρέπει να προσέχουμε και πάμε να βάλουμε της διαφημίσεις στο blog μας. 
Επιστρέφουμε στον πίνακά έλεγχου μας πατάμε διάταξη προσθήκη gadget στο σημείο της αρεσκείας μας και επιλέγουμε το adsense, 
αμέσως μετά επιλέγουμε το μέγεθος της διαφημίσεις δηλαδή ποσό επί ποσό οριζόντιο, κάθετο κτλ πατάμε αποθήκευσή και είμαστε έτοιμη. 

Προσοχή:εμείς δεν πρέπει να πατάμε πανό στις διαφημίσεις που έχουμε βάλει ούτε να λέμε στους φίλους μας πατήστε να βγάλουμε χρήματά.καθώς θα το καταλάβει η Google και θα σας κλείσει των λογαριασμό 
Αυτά από μένα ελπίζω να ήμουν αρκετά κατανοητός για οποιεσδήποτε απορίες αφήστε σχόλιο η επικοινωνήστε μαζί μου.
Καλή επιτυχία στην προσπάθεια όλων να βγάλουν λεφτά!


Άλλος τρόπος για λεφτά από το ίντερνετ 

Σχόλια

  1. φίλε έχω προσπαθήσει να το βάλω δύο φορές... κάνω τον λογαριασμό μου λέει ότι πρέπει μα εγκριθεί η αίτηση μου αλλά και τις δύο φορές δεν μου την ενέκριναν... ξέρεις γτ μπορεί μα συμβαίνει αυτό?? μήπως κάνω κάτι λάθος??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αλήθεια είναι λίγο απαιτητικό το adsense. Βρήκα ένα άλλο πρόγραμμα που δουλεύει με τον ίδιο σχεδόν τρόπο. Θα το ψάξω καλύτερα και μέσα σε αυτές τις μέρες θα το αναρτήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια Παναγιώτη! Γνωρίζεις τι τάξη μεγέθους είναι το κέρδος σε ένα νεο Blog και πώς διαφαθμίζεται καθώς παλαιώνει; Και ένα νεό μπλογκ πόσα μπορεί να βγάλει απο διαφημίσεις στην αρχή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεια σου Ζωή. Υπάρχουν blog που βγάζουν αρκετά παραπάνω χρήματα από κάποια πιο παλιά blog, άρα δεν παίζει σημαντικό ρόλο το πόσο παλιό είναι ένα blog. Το πόσο μπορεί να βγάλει στην αρχή είναι σχετικό. Οι περισσότεροι στην αρχή δεν βγάζουν τίποτα παρά μόνο χάνουν χρόνο ή χρήμα μέχρι να αρχίσει να ανεβαίνει το blog/website τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεια και χαρά. Το έχω ξεκοκαλίσει το Blog σου!

    Με την φορολογία τι γίνεται γνωρίζεις; Εάν δεν είσαι επιχείρηση, θα πρέπει να δηλώσεις τα έσοδα σου στην εφορία;

    Σε ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν είναι λίγα τα έσοδα δεν νομίζω να έχει θέμα, τώρα αν είναι πολλά πάνω από 1000 ευρώ το μήνα καλύτερα να ρωτήσεις κάποιο λογιστή, θα ξέρει καλύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλησπερα εγω ειμαι ευχαριστημενος απο το adsense. τελευταια δοκιμασα και το πολλα υποσχόμενο LINKWISE αλλα πραγματικα τις 2 τελευταιες εβδομαδες ουτε cent κερδος. Η επισκεψιμότητα του μπλογκ μου ειναι περιπου 100 με 160 μοναδικους επισκεπτες την ημέρα . Μάλλον δεν αρκει αυτο. Μπορει καποιος να μου πει αν απο το LINKWISE ειναι ευχαριστημένος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. To αδσενσε ειναι οντως καλο και κερδοφόρο. Δοκιμασα για 2 εβδομαδες το LINKWISE αλλα τιποτε, ουτε cent κερδος. Απο εμπειρια καποιος απο σας εχει κερδισει κατι απο το Linkwise?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν τα πας καλά με adsense δεν υπάρχει λόγος να ψάχνεσαι αλλού. Από το LINKWISE ξέρω παιδιά που βγάζουν αρκετά αλλά θέλει να κάνεις πωλήσεις είναι πολύ διαφορετικό με το google adsense. Εγώ προσωπικά δουλεύω με adsense κυρίως όπως και εσύ και είμαι επίσης πολύ ευχαριστημένως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γεια σας και συγχαρητηρια για το μπλογκ σας..
    Με εχει βοηθησει παρα πολυ.
    Εχω φτασει στο τελευταιο βημα το οποιο ειναι:Επιστρέφουμε στον πίνακά έλεγχου μας πατάμε διάταξη προσθήκη gadget στο σημείο της αρεσκείας μας και επιλέγουμε το adsense,
    αμέσως μετά επιλέγουμε το μέγεθος της διαφημίσεις δηλαδή ποσό επί ποσό οριζόντιο, κάθετο κτλ πατάμε αποθήκευσή και είμαστε έτοιμη, και παταω αποθηκευση και μου βγαζει να διορθώσω τα σφαλματα σε αυτη την φορμα!
    Μηπως μπορειτε να μου πειτε τι μπορω να κανω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μια ερωτηση μπορω να βαλω 2 blog σε ενα google adsense account ?? το ενα blog ειναι μεσα αλλα θελω να βαλω και δευτερο γινεται;
    ευχαριστω πολυ με εκτιμηση θανος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταρχήν απαγορεύετε να έχει κάποιος 2 λογαριασμούς adsense, αν έχεις ήδη ένα λογαριασμό μπορείς να βάζεις διαφημίσεις από αυτό το λογαριασμό σε όσα blog/website θες!

      Διαγραφή
    2. ωραια! μια ακομα ερωτηση! πως γινεται να βαλω μεσα σε μια λεξη της αναρτησησς μου κωδικα adsense?

      Διαγραφή
  12. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απορίες πλέον θα λύνονται μόνο μέσα στο φόρουμ το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ http://forum.click4money.gr/
Ο λόγος είναι για να μαζεύεται όλο το υλικό εκεί και να μην απαντάμε συνέχεια στα ίδια ερωτήματα

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπάσιμο κωδικών email και τρόποι προστασίας αυτών

Καλησπέρα φίλοι και αναγνώστες του  blog μου, σήμερα θα σας δείξω ένα οδηγό βίντεο με τον οποίο μπορεί κάποιος να μας κλέψει τον κωδικό του email μας όπως επίσης και τρόπους με τους οποίους μπορούμε να προστατευτούμε. Με αυτό το τρόπο μπορούμε να ανιχνεύσουμε  κωδικούς hotmail, windows live και gmail . Στον οδηγό βίντεο σας δείχνω για hotmail που με τον ίδιο τρόπο γίνετε και για τα windows live.  Για gmail στην επιλογή "Single target" που σας δείχνω στο βίντεο αντί για "pop3.live.com" βάζουμε "smtp.gmail.com", στην "Port" βάζουμε 465, και στο "Protocol" βάζουμε "smtp", επίσης βάζουμε τικ και στην επιλογή "Be verbose", τα άλλα τα κάνουμε όπως και στο βίντεο. Θα χρειαστούμε  Backtrack ( το backtrack το κατεβάζετε εδώ ή  εδώ για torrent ). Το προγραμμάτακι "Hydra-gdk" το οποίο είναι ενσωματωμένο στο backtrack, θα το βρείτε στο μενού => Application-Backtrack-Privilege Escalation- Passwo

Σπάσιμο κωδικών facebook

Πώς μπορεί κάποιος να σας κλέψει τον κωδικό του Facebook (hack facebook). Παρακάτω σας έφτιαξα ένα βίντεο που μου ζητήσατε για το πως σπάμε κωδικούς στο facebook εύκολα. Με ένα απλό τρόπο μπορεί να σας κλέψουν το κωδικό του facebook . Το βίντεο είναι καθαρά για εκπαιδευτικούς σκοπούς.   Τον οδηγό αυτό κυρίως τον έφτιαξα για αρχάριους, να μπορούν να δουν ένα από τους πολλούς τρόπους που μπορεί κάποιος έμπειρος hacker να κλέψει τον κωδικό του ς. Μετά από το βίντεο θα έχετε μια άλφα γνώση και θα μπορείτε να προστατευτείτε. Τα εργαλεία που θα χρειαστείτε για να το κάνετε και εσείς :   http://lefta4klik.blogspot.gr/2012/12/spasimo-kodikon-crack-wep.html Όποιος έχει απορίες για το πως να σπάσω κωδικό facebook ας αφήσει σχόλιο να το βοηθήσουμε. Σημείωση : Η τεχνική αυτή δουλεύει όταν οι υπολογιστές βρίσκονται στο ίδιο δίκτυο.  Πώς σπάμε κωδικούς του φβ - Δείτε τον οδηγό βίντεο Μπορείτε να δείτε και τον νέο οδηγό όπου γίνετε να σπάσει το facebook χωρίς να χρειαστεί να σταλ

Εγκατάσταση backtrack στα windows με βοήθεια εικονικής μηχανής

Καλησπέρα φίλοι μου, σήμερα σας έχω φτιάξει το βίντεο που μου ζητήσατε κάποιοι που είχατε δυσκολίες στην εγκατάσταση του  backtrack  σε εικονική μηχανή για να τρέχουνε στα windows. Είναι πάρα πολύ απλό, θα το δείτε στην συνέχεια στο video. Την εικονική μηχανή που έχω και εγώ για να τρέχουνε τα backtrack στα windows:  Κατεβάστε την εδώ . Τα Backtrack τα κατεβάζετε από εδώ . Κατεβάστε την τελευταία έκδοση δηλαδή το backtrack 5 R3. Επίσης σας έχω και μια εναλλακτική λύση εικονικής μηχανής που θα δείτε κάτω από το βίντεο, όπου μπορείτε να δείτε  οδηγίες για να κατεβάσετε και να τρέξετε το backtrack στο virtualbox της oracle. Εγκατάσταση backtrack σε εικονική μηχανή - Δείτε τον οδηγό βίντεο Μπορείτε αν θέλετε να κατεβάσετε την εικονική μηχανή (virtualbox) της oracle που είναι επίσης πολύ καλή και είναι δωρεάν. Κατεβάστε την από εδώ  https://www.virtualbox.org/wiki/Downloads . Όταν κατεβεί το κάνετε εγκατάσταση και δημιουργείτε μια εικονική μηχανή στο virtualbox της